: O nama

O nama

Grupa kolor je trgovačko društvo koje je osnovano 2002. godine, s namjerom udruživanja tradicionalnih specijaliziranih prodavaonica boja i lakova, te pratećeg asortimana.

Grupa Kolor

Ciljevi

LOTUS PERFEKT - Ekskluzivan proizvod

Zadovoljstvo naših kupaca dodatno smo uvećali uvođenjem nove zidne boje „LOTUS PERFEKT“ koja je prihvaćena kao optimalni omjer cijene i kvalitete. Tu boju, koja je nastala temeljem želja, potreba, ali i mogućnosti naših kupaca možete pronaći jedino u prodavaonicama naših partnera.

Primarni cilj udruživanja je odupiranje tradicionalnih prodavaonica sve snažnijoj konkurenciji hoby centara i velikih trgovaca. Ovim udruživanjem te prodavaonice lakše opstaju, a tržištu i dalje nude profesionoalnu trgovačku uslugu, brzu isporuku, kvalitetnu ponudu, ali i povoljnu cijenu robe.

Zajedničkom nabavom postigli smo da prodavaonice koje posluju kao zasebna poduzeća s višegodišnjom tradicijom, u suradnji s Grupom svojom ponudom mogu biti u samom vrhu na tržištu.

Odgovornim poslovanjem, stalnim edukacijama, fleksibilnošću, ljubaznošću prodajnog osoblja, te vrlo korektnim odnosom sa svim dobavljačima dolazimo do sve većeg broja zadovoljnih kupaca, ali i partnera.

Vizija

Želja nam je da i u narednim godinama, korektnim poslovanjem povećamo prodajnu mrežu naših partnera i steknemo još veće povjerenje kupaca.

Prodajna mjesta

U nastavku stranice možete pronaći prodajna mjesta naših partnera i ostvariti kontakt. Koristite kartu i pronađite najbližu trgovinu nekog od naših članova. 

Grupa kolor asortiman

Za partnere0
Prijava
Za pregled akcija potrebno se ulogirati!
Prijava