: Dobavljači >> Plastform

Plastform

plastform-logo plastform-logo

U ponudi imaju stiropor za izolaciju (izrada fasade), građevinsku foliju, kutne profile, mrežice i druge materijale vezane uz izradu fasade. Osim stiropora za građevinu, proizvode i stiropor kontejnere za presadnice (suvremena tehnologija uzgoja presadnica povrća).

Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji, ribarstvu i poljodjelstvu.

Uz navedene proizvode izrađuju se i razni dekorativni elementi po željama kupaca te granule, krupno i sitno mljeveni stiropor za proizvodnju termo žbuka i lakih betona.

Sporedna djelatnost tvrtke je prodaja trgovačke robe kao što su XPS, KOMBI ploče, hidroizolacija i osnovni materijali za izradu fasada. 

Proizvode prodajemo 85% na domaćem, a 15% na tržištu Europske unije. 

Uz novo proizvodno postrojenje i dugogodišnje iskustvo uprave i tehničkog osoblja na polju EPS-a, koji su pod nadzorom BVQI, odobrenog sustava za upravljanje kvalitetom, sukladnog normi ISO 9001:2008 i sustavu zaštite okoliša ISO 14001:2004, možemo vam jamčiti najvišu kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Plastform d.o.o.

Šašinovec, I.Granđe 25

HR-10360 Sesvete

Telefon: +385 1 20 11 233

Fax: + 385 1 20 00 220

www.plastform.hr

Povratak
Za partnere0
Prijava
Za pregled akcija potrebno se ulogirati!
Prijava