: Članice >> Santaj Plastika, Valpovo

Santaj plastika d.o.o.

Santaj Plastika, Valpovo

Santaj Plastika, Valpovo Santaj Plastika, Valpovo

Početak djelovanja današnjeg poduzeća Santaj plastika d.o.o. veže se za sada već davnu 1986.godinu, kada obitelj Santaj ideju o osnivanju obiteljskog posla realizira otvaranjem zanatske radionice za injekcijsko brizganje proizvoda od plastičnih masa. 

Početak samog rada zasnivao se na jednom automatskom stroju za brizganje plastike i to u prostoru garaže na samo 25 m2 u kojoj je Zvonko Santaj započeo proizvodnju nekoliko vrsta posuda za cvijeće.

Tada nije ni sanjao da će se jednog dana njegova zanatska radionica pretvoriti u pravu tvornicu koja danas sa svojim asortimaom od 300-ak proizvoda danas uspješno osvaja europska tržišta.

Nakon više od 30 godina proizvodnje proizvoda od plastičnih masa, Santaj plastika d.o.o. je poduzeće koje se u Valpovu, u zoni male privrede, prostire na 15 000m2 proizvodnog prostora sa 3200m2 prozvodne hale.

Osim proizvodnje, tvrtka se razvijala i u smjeru maloprodaje, pa tako danas ima otvorena tri prodajna centra „Megasan“ u Valpovu, Donjem Miholjcu i u Belišću.

U sklopu tvrtke djeluje i vlastita alatnica za izradu kalupa za brizganje plastičnih artikala, koja po svojoj suvremenoj tehnologiji izrade kalupa zasigurno pripada u red najkvalitetnijih alatnica u  Hrvatskoj te nam je stoga za put od ideje, preko realizacije i plasmana novih proizvoda na tržište potrebno vrlo malo vremena.

Godine ulaganja u stručni kadar, stručna znanja i praćenje trendova u novim tehnologijama, a sve u skladu sa strogim ekološkim standardima, garancija su danas u kvaliteti prepoznatljivom proizvodu, ne samo na hrvatskom nego i na inozemnom tržištu.

Adresa

Santaj Plastika, Valpovo

Braće Radića 89, Valpovo

Telefon

031/656 403

Internet adresa

http://www.santaj-plastika.hr

Kontak osoba

Miroslav Matošević

Sjedište

Sunčana 17, Valpovo
Santaj Plastika, Valpovo

Santaj Plastika, Valpovo

santaj-plastika

PC Megasan - Donji Miholjac

santaj-plastika

Prodajni centar Megasan, Slatina

alt

Prodajni centar Megasan, Valpovo

Povratak
Za partnere0
Prijava
Za pregled akcija potrebno se ulogirati!
Prijava